Komuna e Suharekës rritë numrin e inspektorëve për të verifikuar zbatimin e vendimeve për menaxhimin e pandemisë

0
379

Drejtoria e Inspektoratit në Komunën e Suharekës ka rritur numrin e inspektorëve.

Kjo rritje është bërë për të verifikuar sa janë duke u zbatuar vendimet e nivelit qendror dhe lokal për menaxhimin e pandemisë.

“Drejtoria Komunale e Suharekës, ka angazhuar staf shtesë ( ka rritur numrin e inspektorëve) për të mbuluar çdo hapsirë të teritorit të Komunës së Suharekës. Inspektorët nga mengjesi kanë dalur në teren dhe së bashku me policinë po kontrollojnë dhe po verifikojnë se sa po zbatohen vendimet që janë marrë nga niveli qendror si dhe nga ai lokal. Së bashku me inspektorët është edhe kryetari i Komunës Bali Muharremaj dhe drejtoresha e Inspeksionit Jehona Rrafshi-Lumi”, thuhet në njoftimin e Komunës së Suharekës./04 Online

Leave a Reply