Komuna e Prizrenit përgatit udhëzues lidhur me Pakon Fiskale Emergjente

0
647

Komuna e Prizrenit ka përgatitur një udhëzues lidhur me Pakon Fiskale Emergjente, të miratuar nga Qeveria e Republikës së Kosovës.

Në këtë udhëzues mund të gjeni informacione dhe udhëzime të detajuara se “Kush mund të përfitojë nga kjo pako”, si dhe udhëzimet se si mund të aplikohet, sipas Administratës Tatimore të Kosovës (ATK).

Në vijim gjeni linkun e udhëzuesit:

https://kk.rks-gov.net/prizren/wp-content/uploads/sites/26/2020/04/Pakoja-Fiskale-Emergjente.pdf?fbclid=IwAR0EfZjT5dGLiipGThE1kFnEVQYI9slXpYzpNF9tHmI-GcydU6cxt2h4hBI

Leave a Reply