Kompletohet ambienti për bartjen e një pjese të MKRS-së në Prizren (FOTO)

0
234

Ashtu edhe siç ishte parashikuar, është bërë kompletimi i zyrave në Prizren ku edhe do të vendoset një pjesë e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, e cila udhëhiqet nga Kujtim Gashi i PDK-së.

Ndonëse kohë pas kohe ishte përmendur zhvendosja e MKRS-së, 04 Online ka mësuar se tashmë është gjithçka gati. Një pjesë e kabinetit të ministrit dhe departamenti i Kulturës dhe i Trashëgimisë pritet të transferohen në Prizren.
Për më shumë ju ftojmë ti shikoni edhe disa fotografi të ambientit të MKRS-së në Prizren./04online.info

Fotografia e Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit
Fotografia e Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit
Fotografia e Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit
Fotografia e Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit
Fotografia e Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit
Fotografia e Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit
Fotografia e Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit
Fotografia e Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Leave a Reply