Kiara: Unë të dua/ Luizi: Sa më lumturon! Puthje e përqafime pas sqarimit

0
156

Kiara dhe Luizi arritën të sqaroheshin më në fund. Ata biseduan për më shumë se një orë dhe si përfundim, sqaruan të gjitha keqkuptimet.

Kiara i tha Luizit se ajo nuk ndikohet fare nga fjala e të tjerëve dhe se gjithmonë bën atë që ndjen. Ajo madje i tha atij se e do.

Kiara: Unë të dua!

Luizi: Sa më lumturon kur e thua.

Luizi edhe njëherë përsëriti faktin që ai nuk ka patur asnjë qëllim të keq kur e bllokoi atë në lavaman. Ai tha se nuk ka dashur kurrë t’i ulë vlerat asaj, as ta nxjerrë keq dhe as ta lëndojë.

Sipas tij, nuk e dinte që loja do merrte ato përmasa.

Pas sqarimit, mes çiftit u shkëmbyen shumë puthje e përqafime.

Leave a Reply