Këto përgjigje të Leartës të gjithëve do iu interesonin, sepse…

0
46

Mjafton të përmendet emri Leartë dhe të kuptohet që diçka e re do të vijë nga ajo dhe shumë e veçantë.

Reja e Shyhrete Behlulit po që ka kapluar të gjitha zemrat e njerëzve dhe ka bërë që sy e vesh të jenë të drejtuar nga ajo, shkruan Kosovarja.

Ajo shpesh nëpër intervista të ndryshme tregon çiltërsinë dhe bëhet e hapur kundrejt publikut duke zbuluar sa më shumë rreth jetës së saj e veçanërisht të asaj bashkëshortore.

Më së shumti ia kanë lehtësuar këtë mundësi rrjetet sociale, e cila nëpërmjet opsioni pyetje – përgjigjë ka bërë që më shumë ti afrojë fansat rreth saj dhe të dijnë më shumë për ta.

Edhe së fundi veproi ashtu, ku gjatë një bashkëbisedimi me fansat e saj pranoi lloj lloj pyetjesh, kurse ne kemi nxjerrë disa nga më interesantet dhe më kuriozet për ju.

Këto janë “Çfarë ka pasur rëndësi për ty kur ke zgjedhur partnerin e jetës?” dhe “A fol me Matinin vetëm shqip a dhe Gjermanisht”.

Si dhe çfarë ishin përgjigjet, iu ftojmë të ndiqni në vijim. /Kosovarja/

Leave a Reply