Këto janë votat përfundimtare për kryetar të Prizrenit, Haskuka 9.05% para Totajt

0
415

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka shpallur rezultatet përfundimtare për zgjedhjet lokale 2021.
Kryetari i KQZ-së, Kreshnik Radoniqi tha se në rezultatet përfundimtare janë përfshirë edhe rezultatet e votave pas rinumërimit të 8 vendvotimeve.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për shpalljen e këtyre rezultateve pas konfirmimeve nga Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa dhe nga Gjykata Supreme se këto institucione kanë vendosur për të gjitha ankesat, me përjashtim të çështjes së komunës së Hanit të Elezit, e cila akoma nuk ka përfunduar së shqyrtuari.
Në Prizren këto janë votat përfundimtare për kryetar të Prizrenit

Mytaher Haskuka i ka marr 24 378 vota ose 40.41 %

Shaqir Totaj i ka marr 18 919 vota ose 31.36 %

Anton Quni i ka marr 90 43 vota ose 14 .99 %

Zafir Berisha i ka marr 3 452 vota ose 5.72 %

Lulzim Kabashi i ka marr 2182 vota ose 3.62 %

Leave a Reply