Këto 9 lloje përqafimesh hedhin dritë mbi marrëdhënien tuaj, shikoni me kujdes

0

Jo çdo mashkull mund të shprehë dashurinë e tij haptazi. Fatmirësisht, gjuha e trupit mund të ndihmojë. A jeni kurioz të mësoni se çfarë tregojnë llojet e përqafimeve që ju shkëmbeni me partnerin?1

Përqafim i gjatë
Nëse një njeri ju përqafon me forcë, atëherë jeni me fat: ai ju trajton shumë mirë . Njerëz të tillë janë shumë të sinqertë dhe romantikë, dhe ata ëndërrojnë një familje të fortë dhe të lumtur. Ata janë gjithashtu dhe bashkëshortë të shkëlqyer.
2

Përqafim prej “djali të keq”
Ky djalë ka një temperament të stuhishëm dhe ai nuk mund të presë për të lëvizur marrëdhënien tuaj në një fazë të re. Dhe kështu ai kërkon të demonstrojë shpejt se ju i përkisni atij dhe vetëm atij. Ai mund të jetë vetëm një aventurier. Por nëse ju jeni së bashku një kohë të gjatë, atëherë nuk ka asgjë të keqe për një flirtim të tillë. Përkundrazi, zjarri ende po digjet, dhe dashuria e tij është ende e zjarrtë.
3

Përqafim me një dorë
Nëse ai ju përqafon me një dorë, kjo tregon se ai po përpiqet t’ju mbrojë nga vështirësitë. Nëse jeni vetëm miq, ai po ju ofron vetëm mbështetjen e tij.
4

Përqafim i gjatë
Ky përqafim sigurisht që është i njohur për të gjithë: është i domosdoshëm kur kemi nevojë për mbështetjen e një të dashuri. Ai zgjat pa ndonjë fjalë të nevojshme. Na besoni, ky djalë është i gatshëm të jetë me ty në dhimbje dhe në gëzim.
5

Përqafim i distancuar
Ka një distancë të mirëfilltë mes jush, dhe përqafimi duket i nxituar dhe thjesht i sjellshëm. Mund të jetë se nuk kujdeseni për njëri-tjetrin dhe po përpiqeni të shpëtoni fytyrën. Por pse? Nëse personi është i pakëndshëm për ju një shtrëngim duarsh është në rregull. Ka përjashtime, edhe pse: nëse shkoni në një darkë familjare dhe takoni xhaxhain tuaj, ky përqafim mund të jetë me vënd. Por kjo është një histori tjetër.
6

Përqafim duke u parë në sy
Nëse ju përqafon dhe ju shikon në sy, atëherë duhet të jeni të sigurt, pasi ky është një simbol i një lidhjeje të vërtetë dhe të thellë mes jush. Marrëdhënie të tilla kanë një të ardhme shumë të lumtur.
7

Përqafim në krahëror
Ky përqafim është më i zakonshëm për miqësi, sesa për marrëdhëniet romantike. Nëse jeni vetëm miq tani, atëherë romantizmi nuk ka gjasa: shoku juaj do t’ju mbështesë dhe do t’ju dëgjojë. Dhe nëse jeni në një marrëdhënie dhe ky është përqafimi i vetëm që përjetoni, ia vlen ta rimendoni lidhjen tuaj. Duket sikur ky person nuk është me ju për shkak të dashurisë së madhe.
8

Përqafim në bel
Edhe nëse nuk ju ka rrëfyer ende ndjenjat, ky përqafim nuk ka nevojë për fjalë. Ai është i çarmatosur para jush dhe dëshiron të kalojë sa më shumë kohë së bashku. Por kini kujdes, këta njerëz bien shpejt në dashuri por edhe ju përfundon dashuria shpejt.
9

Përqafim nga pas
Një përqafim i fortë nga prapa tregon se ai është gati për t’ju mbrojtur nga të gjitha vështirësitë dhe nuk ka frikë nga përgjegjësia. Ai është një kalorës i vërtetë dhe pranë tij do të ndihesh e sigurt.