Kështu mund të lëvizet në zonat e karantinuara

0
610

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, ka treguar se si mund të lëvizet nëpër zonat e karantinuara.

Që nga e shtuna edhe Prishtina është futur në karantinë për shkak të rasteve të të prekurve me koronavirus.

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, përmes një postimi në profilin e tij zyrtar në rrjetin social Facebook, ka bërë të ditur se përmes lejeve të lëshuara nga ATK-ja, punëtorët mund të lëvizin pa asnjë problem në zonat e karantinuara.

Postimi i plotë i Rukiqit:

Për lëvizjet e punetoreve dhe të mallrave, në zonat e karantinuara

– Ministria e Punëve të Brendshme ende nuk ka publikuar procedura të reja për lëvizjen e punëtorëve dhe të mallrave. Pra vlejnë ato që kanë ekzistuar deri tani;

– Në komunikimet e fundit me këtë Ministri, është e konfirmuar që mund të lëvizet me lejet të cilat janë lëshuar nga ATK

Leave a Reply