Keni uri por nuk doni të shëndosheni? Hani banane

0
444

Bananet janë të pasura me niseshten rezistente, një karbohidrat i shëndetshëm që ju mban të ngopur për një kohë të gjatë dhe përshpejton metabolizmin.

Një banane mesatare, jo e pjekur mirë, do t’ju japë 12.5 gramë NR, më shumë se shumica e ushqimeve të tjera.

Bananet e pjekura mirë kanë 4.7 gram, mjaftueshëm për t’ju mbajtur të ngopur deri vaktin e ardhshëm. Për vaktin e ardhshëm, ju sugjerojmë petulla me banane.

Leave a Reply