Kemajl Gegollaj kërkon besimin e qytetarëve të Prizrenit më 17 tetor

0
433

Kandidati i LDK-së për Asamblenë Komunale të Prizrenit, Kemajl Gegollaj, i ka ftuar qytetarët e Prizrenit që me 17 tetor ta votojnë LDK-në dhe kandidatin e saj për kryetar, Anton Quni.

Gegollaj ka kërkuar votën e qytetarëve të Prizrenit për të siguruar një ulëse në Asamblenë Komunale të Prizrenit, i cili në këto zgjedhje garon me numrin 20. Ai është për herë të parë në një garë zgjedhore, derisa është zotuar se do të jetë zëri i qytetarëve në asamble.

Leave a Reply