Kemajl Gegollaj kërkon besimin e banorëve të Zymit më 17 tetor

0
483

Kandidati i LDK-së për Asamblenë Komunale të Prizrenit, Kemajl Gegollaj, i ka ftuar banorët e fshati Zym të Hasit që me 17 tetor ta votojnë LDK-në dhe kandidatin e saj për kryetar, Anton Quni.

Gegollaj ka kërkuar votën e banorëve të Zymit për të siguruar një ulëse në Asamblenë Komunale të Prizrenit, i cili në këto zgjedhje garon me numrin 20.

Ai përmes një video ka prezantuar zotimet e tij që do t’i ngritë në Asamblenë Komunale për fshatin e Zymit.

Leave a Reply