Kastrati: AAK-ja do të investoj për zëvendësimin e kulmeve nga asbesti

0
366

Shumë ndërtesa kolektive dhe shtëpi private në Prizren janë të mbuluara me asbest (sallanit), produkt ky i konstatuar para shumë viteve si kancerogjen, kështu ka deklaruar Bajram Kastrati, kandidat i AAK-së për Asamblenë Komunale të Prizrenit.

Kastrati ka thënë se qeverisja e udhëhequr nga AAK-ja e ka planin e qartë për të elimunuar këtë problematikë.

Postimi i plotë:

Shumë ndërtesa kolektive dhe shtëpi private në Prizren janë të mbuluara me asbest (sallanit), produkt ky i konstatuar para shumë viteve si kancerogjen.
Komuna e Prizrenit, sa më shpejtë duhet që çatitë e mbuluara me sallanit t’i ndërroj dhe ti zëvendësoj me mbuloja tjera.
Kur është në pyetje ky fenomen, duhet të ndërmerren masa emergjente.
Lulzim Kabashi 1️⃣2️⃣1️⃣✅ KRYETAR
Bajram Kastrati 5️⃣✅ KUVENDAR

Leave a Reply