Kaq vite diferencë kanë Hamza dhe Gëzimja

0
176

Çifti i njohur Gëzimja dhe Hamza janë dy emrat që po vazhdojnë të qëndrojnë në krye të faqes rozë.

Martesa e tyre u komentua jashtëzakonisht shumë, pasi që organizuan një event që do të mbahet mend gjatë.

Që nga momenti kur dashuria e tyre është bërë publike, shkruhet edhe për detajin më të vogël për ta.

Por akoma nuk e keni ditur se sa kanë diferencë në moshë.

Të dy duken të rinj, por deri më tani nuk është bërë publike mosha e tyre.

Duke u bazuar në të dhënat që Gëzimja ka në rrjete sociale kuptohet që ajo është vetëm 21 vjeçare, ndërsa Hamza është 24 vjeçar.

Burime nga Revista Kosovarja, mësohet se ai është i lindur në shtator të vitit 1994, që i bie se diferenca e tyre në moshë është vetëm 3 vite.

Përveç kësaj, ata kanë edhe një gjë të përbashkët.

Që të dy janë muajin e njejtë, që në këtë rast është muaji shtator. /Kosovarja/

Leave a Reply