Kabashi: Kështu do të duket objekti i ri i Kino Lumbardhit

0
471

Kandidati i AAK-së për kryetar të Prizrenit, Lulzim Kabashi, është zotuar se do të bëjë rindërtimin e objektit të Kino Lumbardhit sipas ligjit për qendrën historike, duke respektuar të gjitha karakteristikat e arkitekturës së vjetër të Prizrenit.

Kabashi ka thënë se objekti aktual është objekti më i shëmtuar, pa asnjë vlerë arkitekturale dhe trashëgimore mu në Qendrën Historike të Prizrenit.

Si më poshtë mund ta shikoni si do të duket objekti i ri i Kino Lumbardhit sipas projektit të Lulzim Kabashit.

Leave a Reply