Kabashi: Do ta bëjë komplet revitalizimin e Qendrës Historike të Prizrenit

0
559

Kandidati i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, për kryetar të Prizrenit, Lulzim Kabashi, ka prezantuar projektin për revitalizimin e Qendrës Historike të Prizrenit.

Kabashi ka thënë se Qendra Historike deri më tani është trajtuar si mos më keq.

“Qendra Historike e Prizrenit si perla kryesore e trashëgimisë sonë kulturore, historike dhe arkitekturale deri më tani është trajtuar si mos më keq, duke humbur vazhdimisht pjesë të saj, nga ndërtimet jo profesionale dhe në kundërshtim me ligjin për qendrën historike te Prizrenit”, ka thënë Kabashi.

Se si do të duket Qendra Historike e Prizrenit pas revitalizimit, shikoni për më shumë në videon e prezantuar si më poshtë:

Leave a Reply