Jo vetëm të mira mi hangër, farat e lulediellit ulin shtypjen e lartë të gjakut

0
19

Farat e lulediellit kanë shumë benefite për shëndetin e njeriut.

Kjo pasi ato përmbajnë enzime dhe acide të cilat kanë efekt pozitiv.

Kështu konsumimi i farave të zeza ulë presionin e lartë të gjakut dhe ju mbron nga sëmundjet e zemrës.

Sipas Health Line një studim 3 javor që iu është bërë grave me diabetin e tipit 2 rezultoi me ulje të shtypjes së gjakut, pasi ato çdo ditë kanë ngrënë rreth 30 gram fara të zeza.

Leave a Reply