IDENTIKE! Jonida Shehu njihet me sozinë e saj gjatë qëndrimit në karantinë dhe ngjashmëria qenka ‘e frikshme’ (FOTO)

0
574

Moderatorja Jonida Shehu nuk e kishte menduar se mund të kishte një sozi diku nëpër botë, për më tepër aktoren e njohur të serialit “Baywtch”, Yasmine Bleeth.

Në foton më poshtë shfaqen moderatorja, Jonida Shehu dhe aktorja e Baywatch, Yasmine Bleeth.

Aktorja, Yasmine Bleeth.

“Jonida Shehu ti ke luajtur tek Baywatch dhe s’na ke thënë gjë, sozia jote”, ka shkruar gazetarja Suada Daci bashkëngjitur një postimi ku shfaqet aktorja Yasmine Bleeth.

Postimi i gazetares.

Ndodh shpesh që VIP-at shqiptarë të njihen me sozitë e tyre nëpër botë, pasi zbulojnë ngjashmërinë e madhe fizike. Me sa duket Jonida Shehu e mësoi sozinë e saj, pikërisht në karantinë, dhe duhet thënë që janë identike.

Leave a Reply