Hodaj: Komunikimi i mirëfilltë dhe familjarizimi me hallet e qytetarëve e bënë kthimin e madh të LDK-së

0
235

Vetëm komunikimi i mirëfilltë dhe familjarizimi me hallet e qytetarëve e bënë kthimin e madh të LDK-së, kështu ka deklaruar Haziz Hodaj, kandidat i LDK-së për Asamblenë Komunale të Prizrenit.

Hodaj ka thënë se këtë komunikim aktualisht është duke e bërë në mënyrën më të mirë të mundshme, kandidati për kryetar të Prizrenit, Anton Quni.

Postimi i plotë:

Vetëm komunikimi i mirëfilltë dhe familjarizimi me hallet e qytetarëve e bënë kthimin e madh të LDK-së. Këtë po e bënë për mrekulli Kryetari Anton Quni!
24 orë në 24, derë e hapur për qytetarin!
Vota për Ne, votë për t’u ndier i respektuar!
LDK 160 – Anton Quni – Kryetar
LDK 160 – 3 – Haziz HODAJ – Anëtar i Kuvendit

Leave a Reply