Hallaqi: Qeverisja e AKR-së do të investojë për rregullimin e tregut “Qylhan”

0
369

Kandidatja e AKR-së për Asamblenë Komunale të Prizrenit, Suada Hallaqi, është zotuar se me ardhjen e AKR-së në krye të qeverisjes lokale, do të investojnë për rregullimin e tregut të quajtur “Qylhan”.

Hallaqi ka thënë se ky treg do të ketë infrastrukturë të lartë, të krahasuar me tregjet evropiane.

Postim i plotë:

Të dashur familjar, miq dhe ju të nderuar qytetarë të Komunës së Prizrenit.

Kam kënaqësinë të ju informoj se në zgjedhjet lokale te Prizrenit, do të garoj për anëtare të Kuvendit Komunal në kuadër të Listës fituese të Partisë Aleanca Kosova e Re, (AKR) dega në Prizren në zgjedhjet e 17 tetorit.

Unë në këto zgjedhje lokale do të jem në listën e kandidatëve për Kuvend Komunal të Aleanca Kosova e Re, (AKR) së me nr 6, kërkoj mbështetje nga ju kudo dhe kahdo që jeni të bëhemi bashkë e të pajtohemi paraprakisht se Komuna e Prizrenit te ecë përpara e zhvillohet me qeverisjen dhe politikat ekonomike te investimeve te huaja.

Numri im në Aleancen Kosoave e Re (AKR) është 6.
Si qeshtje kryesore qe ka nevoj tregu ekonomik eshte edhe ajo e Qylanit ne Prizren e cila I mungon infrastrkura e saj por edhe rregullimi I te gjithe tezgave do te jete me standard europiane investimet do te jen kyqe kete treg pasi qe veq infrastrukura e duhur dhe qasja e saj do te ndikon ne ekonomine e tregut Prizrenas.
Faleminderit paraprakisht për besimin dhe votën tuaj!

Leave a Reply