Hallaqi: Do t’i mbështes të gjitha nismat për arsimim të digjitalizuar në shkollat e Prizrenit

0
420

Do të jap kontributim tim për arsimim të digjitalizuar në shkollat e Prizrenit, kështu është zotuar Suada Hallaqi, kandidate e AKR-së për Asamblenë Komunale të Prizrenit.

Hallaqi ka thënë se digjitalizimi i arsimimit është një ndër shtyllat kryesore të programit qeverisës të AKR-së.

Postimi i plotë:
Të dashur familjar, miq dhe ju të nderuar qytetarë të Komunës së Prizrenit.

Kam kënaqësinë të ju informoj se në zgjedhjet lokale te Prizrenit, do të garoj për anëtare të Kuvendit Komunal në kuadër të Listës fituese të Partisë Aleanca Kosova e Re, (AKR) dega në Prizren në zgjedhjet e 17 tetorit.

Unë në këto zgjedhje lokale do të jem në listën e kandidatëve për Kuvend Komunal të Aleanca Kosova e Re, (AKR) së me nr 6, kërkoj mbështetje nga ju kudo dhe kahdo që jeni të bëhemi bashkë e të pajtohemi paraprakisht se Komuna e Prizrenit te ecë përpara e zhvillohet me qeverisjen dhe politikat ekonomike te investimeve te huaja.

Numri im në Aleancen Kosoave e Re (AKR) është 6.
Si qeshtje kryesore do te rregulloje qe qdo nxesnes dhe mesimdhenes te kene qasje ne internet dhe ne kabinete te veqanta ku do te rezlizohet mesimi me nje efekt te sukseshem poashtu do te shtojm edhe kabinete te ndryshme me paijse te reja te Fizikes dhe Kimise ku nxenesit per se afermi do te njohin shkencat shoqerore. Andaj dixhitalizimi eshte nje nder oponentet kryesore qe Arsimi te jete shtylla kryesore e qdo familje dhe kushtet elementare qe do ta sjellim per secilin nxenes apo mesimdhenes.

Leave a Reply