Hallaqi: AKR-ja do të krijojë lehtësira për bizneset

0
165

Kandidatja e AKR-së për Asamblenë Komunale të Prizrenit, Suada Hallaqi, ka deklaruar se qeverisja lokale e udhëhequr nga partia të cilës i takon, do të ketë trajtim specifik ndaj bizneseve.

Hallaqi ka thënë se AKR-ka ka projekt të detalizuar në mbështetje të bizneseve lokale.

Postimi i plotë:

Me, perkushtim dhe me anagzhimin tim do te i ndihmoje bizneset per ndihme financiare. I falenderoje, per mikepritjen te fabrikes se mishit, SHANTIRI – N dhe perkrahjen e tyre . 149. Nr.06 AKR
1.Plani i pare konkret eshte per, binzese kane nevoje urgjente per investime, per cilesin e produkteve dhe rritjen e punesimit ne kete fabrike. Qeveria e Haskukes ka treguar deshtime te medha duke mos investuar dhe promovuar cilesine e produkteve te cilat i ka lene ne doren e fatit.
2.Rritja e punesimit per grate per gjinine femerore ne sektorin e prodhimtarise
3.Rregullimin e shtratit te Lumbardhit te cilen kane plan konrket program i AKR
4.Investime per teleferikun ne Kalane e Prizrenit
5.Tatimet per biznese do te jene 0 do te stimulojme punesimet
6.Ifrastrukutra ligjore e bizneseve do te rregullohet
Andaj angazhimi im do te jete prioritet kryesore rritjen e produketeve dhe cilesise te prodhimtarise.

Leave a Reply