Hajnat që ua vodhën biçikletat qytetarëve gjenden në Polici, luten pronarët që të paraqiten për tërheqje

0
190

Përmes një komunikate për media Policia në Prizren ka njoftuar se në Stacionin Policor në Prizren gjenden këto biçikleta dhe kërkohen pronarët e tyre.

Njoftimi nga Policia:

Drejtoria rajonale e Policisë Prizren, njofton mediat dhe qytetarët se në Stacion Policor Prizren gjendet disa biçikleta si në foton e bashkangjitur për të cilat nuk dihet pronari i tyre. Me këtë rast kërkohet mirëkuptim nga mediat që shkresën së bashku me fotot e bashkangjitura të e shpërndajnë tek qytetarët në mënyrë që pronari/pronarët potencial të këtyre biçikletave të paraqitet në Stacionin Policor Prizren për të tërhequr biçikletat e tyre.

Leave a Reply