Hajnat ia mësyejnë një shtëpie në një fshat të Prizrenit, vjedhin ari me bollëk dhe dy pushkë të gjata

0
122

Në fshatin Gjonaj të Prizrenit është raportuar për një rast vjedhje.

Ankuesi kosovar ka raportuar në Polici se persona të panjohur kanë hyrë në shtëpi dhe nga aty kanë vjedhur dy pushkë të gjata, një pistoletë dhe stoli arti.

Njoftimi i plotë i policisë:

Fsh. Gjonaj-Has, Prizren 04.12.2021-18:55. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se , person-a të panjohur me forcë kanë depërtuar në brendinë shtëpisë së tij dhe nga aty kishin vjedhur dy pushkë të gjata , një pistoletë ( për të cilat i kishte lejet përkatëse) dhe një sasi stoli ari. Rasti vazhdon të hetohet.

Leave a Reply