Hajdari: Do të vazhdoj mbështetja institucionale ndaj KB “Bashkimi”

0
215

Drejtori i Administratës pranë Komunës së Prizrenit, Osman Hajdari, i cili njëherit është kandidat i LVV-së për Asamblenë Komunale të Prizrenit, Osman Hajdari, sot e ka vizituar klubin e basketbollit “Bashkimi”.

Hajdari është zotuar se do të vazhdoj mbështetja institucionale ndaj KB “Bashkimi” edhe në mandatin e dytë qeverisës.

Postimi i plotë:

Vizitë menaxhmentit të klubit ikonik e historik të Prizrenit, KB “Bashkimi”
Pritje e ngrohtë e prezantim i detajshëm i sukseseve dhe sfidave të klubit nga ana e menaxhmentit.
Klubi idol i të gjithë Prizrenasve dhe Kosovës, e ka pasur mbeshtetjen e plotë institucionale dhe do ta ketë gjithmonë. Në këtë drejtim, DA, përvec tjerash, ashtu siç ka mbështetur plotë projekte tjera, do ta mbështesë pa rezervë edhe KB “Bashkimi” me të gjitha mjetet e mundshme institucionale.

Leave a Reply