Gresa dhe Andi i japin fund lidhjes

0
226

Andi dhe Gresa, një ndër çiftet më të komentuara të momentit, tani po përballen me disa vështirësi dhe sfida në marrëdhënien e tyre.

Ndryshe nga përflitja e fundit, se gjërat nuk janë në rregull e reflekton pjesa e rrjeteve sociale.

Gresa dhe Andi nuk ndiqen më me njëri-tjetrin në Instagram.

Për më tepër, Andi edhe i ka hequr fotografitë e përbashkëta me Gresën, që i mbante në profilin e tij në Instagram dhe teksa ai gjendet në Kosovë, Gresa po shijon sërish pushime.

Leave a Reply