Graniti bën deklaratën e papritur për Fifin para banorëve, nervozohet këngëtarja

0
353

Pas një pauze katër vjeçare, reality-show, BigBrother u rikthye por tani në një format tjetër me personazhe të njohura ‘VIP’. Natën e parë u prezantuan 14 banorë, numër ky që mund të rritet apo zvogëlohet nga eliminimet apo hyrjet nga java në javë. Në natën e katërt të spektaklit të Big Brother Albania VIP është larguar banori i parë, Elhaid Cufi, ndërsa në natën e gjashtë të spektaklit u largua Arditi, por që kishte një biletë kthyese për në shtëpi.

Marrëdhnia e këngëtares Fifi dhe Granitit në shtëpi është duke pasur vazhdimisht ulje dhe ngritje, ditën e djeshme, ai i tha Fifit që po vdiste ta puthte ndërsa në mbrëmje pas spektaklit ai u rrëfye para Fifit, Sabianit dhe Ilirit, duke i thënë se nuk ka ndjenja për të dhe e sheh vetëm si person të afërt.

Pas kësaj deklarate, Fifi u largua më pas Graniti iu bashku një pjesës tjetër të banorëve duke iu treguar se çfarë i ka thënë këngëtares.

Leave a Reply