Gjërat që do ta bëjnë një mashkull të dashurohet me ju

0
39

Mjaftojnë disa joshje të vogla për t’i fituar zemrën partnerit. Ta bësh partnerin të dashurohet me ju është një angazhim që nuk përfundon kurrë. Fazat nga takimi i parë te të qenit e vlerësuar nga partneri janë shumë të rëndësishme, por mbajtja e ndjenjës së gjallë është po aq themelore edhe në një marrëdhënie të konsoliduar dhe afatgjatë.

Kujdesi në disa aspekte mund të jetë me rëndësi thelbësore, si për të mbajtur ndezur flakën e pasionit, ashtu edhe për vetëvlerësimin tone që është një mjet i fuqishëm tërheqës.

Buzëqeshja – Një buzëqeshje e bukur ju ndriçon dhe e bën pamjen të shkëlqyeshme. Është mënyra më e thjeshtë për të krijuar një kontakt empatik dhe ta ftojmë tjetrin për t’u afruar më shumë me ne. Gjëja e rëndësishme është se buzëqeshja është e sinqertë dhe se lulëzon në një moment të përshtatshëm. Mënyra më joshëse është krijimi i një kontakti vizual me të dhe hapja deri në buzëqeshje ngadalë, gradualisht. Ne mësojmë të buzëqeshim edhe me sytë tanë: do të përcjellim idenë e të qenit një person diellor dhe i lumtur. Por kini kujdes: një buzëqeshje nuk është ekuivalente me një të qeshur. E para nuk mjafton kurrë, e dyta është e bollshme në gojën e budallenjve, siç thotë proverba.

Shikimi – Sytë janë pasqyra e shpirtit dhe një nga gjërat e para që meshkujt shikojnë te një femër (ok, gjoksi dhe vithet vijnë të parat). Kontakti i syrit është ende i rëndësishëm dhe një mjet i fuqishëm i joshjes: përpiqemi të takojmë vështrimin e tij sa më shpesh që është e mundur, më mirë me një shikim të shpejtë dhe të shkurtër (sidomos nëse jemi pak të turpshëm). Nëse, nga ana tjetër, po na flet direkt, mund të qëndrojmë dhe të fiksohemi në sytë e tij për një kohë të gjatë, duke kaluar te buzët e tij: edhe nëse kjo tregon të gjithë adhurimin tonë, atij do t’i pëlqejë shumë.

Format trupore – Është e panevojshme ta mohosh atë, aspekti fizik ka një rëndësi vendimtare: që një histori të funksionojë, është e nevojshme të keni një kimi të vogël. Kjo është arsyeja pse është thelbësore që të kujdesemi maksimalisht për pamjen tonë, si për sa i përket kujdesit të personit tonë – nga silueti deri te prerja e flokëve – dhe në look. Nuk është e nevojshme të vishen rroba projektuesi, por është e domosdoshme të keni një pamje të pastër dhe të rregullt me një veshje që rrit fuqitë tona dhe mbulon defektet tona.

Sjellja – Lëvizja me harmoni është një mjet i mrekullueshëm. Mësojmë të ecim drejt, me elasticitet dhe rrjedhshmëri. Le të ndihmojmë edhe njëri-tjetrin me disa truke: le të shmangim takat shumë të larta, nëse jemi në vështirësi dhe japim përshtypjen e ecjes në vështirësi dhe rrobat shumë të pakëndshme: ndoshta na bëjnë të dukemi më seksi, por do të na duhet të marrim frymë, apo jo?

Buzët – Buzët janë një nga pjesët e trupit që meshkujt gjejnë më sexy. Le të mos i lëmë pas dore: t’i bëjmë ata joshëse, t’i mbajmë të buta, të mirë-hidratuara dhe t’i lyejmë me një prekje ngjyrash ose me shkëlqim. Ne mund të luajmë me një make-up të lehtë, ose të përqendrohemi në një vështrim më sexy dhe agresiv, për ta befasuar atë në një rast të veçantë.

Ushqimi i mirë – Burri, ashtu si na mësojnë gjyshërit tanë, pëlqen të kapet nga fyti. Sipas një studimi të kryer në Universitetin Cornell në SHBA, meshkujt mund të hanë gati dy herë më shumë në shoqërinë e një gruaje. Një grua që e do ushqimin e mirë dhe ndoshta është gjithashtu në gjendje ta përgatisë atë, përcjell idenë e një personi që di të gëzojë kënaqësitë e jetës. Atëherë, le të përfitojmë nga kjo.

Pak rrëmujë – Një shtëpi, që të jetë mikpritëse, duhet të ketë një pamje të pastër dhe të rregullt. Kjo nuk do të thotë se ajo duhet të duket e shkëlqyeshme: një shtëpi e shkëlqyeshme dhe e dezinfektuar si një dhomë operative nuk përcjell imazhin e një zonje ideale, por asaj të një amvise maniake dhe fanatike të pastërtisë. Më mirë një çrregullim i shëndetshëm, në të cilin të ndiheni të relaksuar dhe me humor të mirë.

Shumë interesa – Një jetë plot, e pasur me kureshtje dhe një bisedë interesante janë elemente të rëndësishme të magjepsjes. Ne u japim hapësirë pasioneve tona, por edhe atyre të tij: ndarja e gjërave që duam është një ngjitës i suksesit të sigurt.

Detajet e vogla – Shpesh janë detajet që bëjnë dallimin: kur ne kujdesemi për pamjen tonë, le të mos lëmë pas dore detajet e vogla: mjafton një manikyr I hequr, ose flokët e pakrehura përcjellin idenë e një vajze që nuk kujdeset shumë për veten.

Fakti që nuk kërkon ta ndryshosh – Dashuria është një ndjenjë që nuk pranon kushte: të duash një burrë do të thotë së pari ta pranosh ashtu siç është, pavarësisht nga të metat që mund të ketë.

Leave a Reply