Gentën e zë nata në valët e detit duke…

0
38

Në kohën kur Genta Ismajli ia ka thënë dridhjeve e vallëzimeve rrallë që ka ditur dikush sikur ajo.

Çdo herë që ka dashur të vijë me ndonjë projekt të ri është kujdesur që ritmet e këngëve të saj të përcjellen me vallëzime të veçanta, që më pas kanë ndikuar që më shumë të dëgjohet ajo këngë dhe të shndërrohet më shpejt në hit.

E tilë ka vazhduar thuajse gjithmonë, e cila duke ia ditur shijen publikut, ka ardhur në atë mënyrë sa menjëherë është pranuar dhe adhuruar nga të gjithë.

E, edhe në kohën e fundit Genta, shpeshherë po poston video duke vallëzuar, kudo që po është edhe jashtë ambienteve ku performon, qoftë në dhomë, korridore e shkallë të shtëpisë…

E ka zënë nostalgjia e kohës kur dhe ishte kërcimtarja më e mirë e estradës shqiptare kur edhe përmendej nga secili për performancat e rralla që i dhuronte.

Por, mund edhe të ndodhë që e ka për të na treguar se ende gjendet në formë dhe ka energji, dhe se askush nuk mundet ta zëvendësojë pasi është një dhe e vetmja në estradë sa i përket dridhjeve. /Kosovarja/

Leave a Reply