Finalistet e BBVK s’e dinë kryeqytetin e Gjermanisë, Xhuli thotë se është Mynihu

0
219

Finalistet e Big Brother VIP Kosova, Mbresa dhe Xhuli kanë shprehur gjatë mbrëmjes së shkuar dituritë e tyre mbi gjeografinë.

Më saktësisht, Xhuli e ka pyetur Mbresën se – “Kush është kryeqyteti i Gjermanisë?”, veç se ajo nuk e ka ditur përgjigjen. Por, një të tillë e dha vetë Xhuli.

“Nuk është Berlini, as Frankfurti, por Munichu”, ka thënë pos tjerash Xhuli.

Leave a Reply