Fifi pendohet për sjelljet e saj ndaj Sarës

0
132

Para disa ditësh blogerja dhe PM shkëmbyen puthjen e parë, çifti kishin deklaruar se kanë pëlqim për njëri tjetrin.

Pas puthjeve të tyre, reagoi Fifi e cila i tha Sarës se ajo po luan me dj kosovarë, Sara u prek nga këto fjalë dhe filloi të qajë, gjatë asaj dite pati shumë debate e diskutime rreth asaj që ndodhi mes Sarës dhe PM.

Në mbrëmjen e djeshme Sara dhe PM deklaruan se nuk janë çift.Gjithashtu këngëtarës nga Kosova i ra të fikët gjatë transmetimit Live, e cila nuk mund ti përballoj kritikave të opinionistës.

Sot gjatë një debati mes Fifit dhe PM duket se këngëtarja ka reflektuar dhe është penduar, ajo tregoi se një debat me Meridianin e bëri atë të ndryshoj mendim, i cili i kishte thënë se “çdo kush dashuron ndryshe”.

Leave a Reply