Fifi e quan balerin i dështuar, Ilirit nuk ja fal: Të dhj**sha turinjtë, zhgënjim

0
352

Disa nga banorët e Big Brother janë lejuar që të festojnë pas dënimit të Vëllait të Madh dhe kur janë kthyer disa prej tyre nuk kanë qënë dhe aq esëll.

Njëri nga ata ishte Filloreta raçi, e njohur si Fifi nga publiku. Fifi ka qënë në oborrin e dhomës së dënimit me Sabianin dhe me Ilirin, i tha këtij të fundit se është balerin i dështuar, ndërkohë që ai ia ktheu se është një këngëtare gjysmake.

Iliri nuk e ka harruar debatin dhe e ka diskutuar me Sabianin, njëkohësisht edhe aleati i tij në lojën në çifte.

Pjesë nga biseda:

Iliri: Ajo është tra-la-la komplet. Të dhje*sha këngët.

Sabiani: Nesër kur t’i dali pija do e mbajë mend. Mos e mbaj mendjen aty.

Iliri: Jo, jo. Thjesht ça njerëzish…

Sabiani: Tani këtu jemi këtu… S’kemi ça bëjmë.

Iliri: Zhgënjimi më i madh është ‘njerëzit’.

Sabiani: Me shaka e ka thënë. Por nuk di çfarë thotë edhe mërzitet.

Iliri i revoltuar thotë se ska punuar 40 vjet që të tallet Fifi me të. Sipas alkooli e ka bërë Fifin të thojë çfarë mendon vërtet.

Iliri: S’kam nevojë për shaka kështu. S’kam punu 40 vjet me ardh me u tall. Ça flet o burri dheut. S’më intereson fare a je i pirë apo esëll. Të më thotë mua ‘balerin i dështuar’. Pu, pu, pu… Me e shkri aty ku është. Se kur je i pirë të dalin disa gjëra. Ato që ka në bark… Në këto momente dalin ca gjëra, mendime, gjëra… S’është hera e parë, e ka ves. Tani ha dhe makarona! Të dhje*sha turinjtë!

Kur janë zgjuar Iliri ka shkuar ta sqarojë gjithçka me Fifin por ajo ka thënë se ka bërë shaka.

Pjesë nga biseda:

Iliri: Për fjalët që më the jashtë

Fifi: Që ishim duke bërë hajgare përjashta

Iliri: Jo nuk janë hajgare

Fifi: A do me u kap apo e ke kështu vetë. Ti e mban mend se çfarë ke thënë. Që nuk bëhen këto dënim, e ne që jemi dënuar për ty, që kemi rrezikuar të dalim.

Leave a Reply