Trendi për rregullimin e flokëve i cili u kthye përsëri në modë

0
68

Ende nuk e kemi arritur deri në fund të shkurtit dhe tashmë viti 2020, duket të jetë një vit ku jashtëzakonisht do të diskutojmë për flokët.

Në fakt, ju ndoshta keni provuar atë në mbrëmjen e maturës midis viteve 1999 deri 2003. Në thelb, përbëhet nga një lloj pungji në flokë, dhe tipari përcaktues janë dy pjesët e gjata, të lirshme të flokëve në pjesën e përparme.

Më poshtë keni disa pamje nga ky trend:

Leave a Reply