Stilime flokësh që tregojnë se prerja ‘bob e gjatë’ duket fantastike

0
98

Një nga modelet më të neglizhuara të flokëve janë flokët me gjatësi të mesme.

Por, tani kjo duket se po ndryshon. Nëse po kërkoni një mënyrë për të freskuar pamjen tuaj, të gjithë e dimë se mënyra më e lehtë për ta bërë këtë është me një model të ri flokësh – dhe duket se pamja që mbështesin vajzat e modës është bob i gjatë, i njohur ndryshe si “lob”.

Rritja e papritur e stilit të bobit të gjatë në radhët e flokëve ka të ngjarë të jetë për shkak të personave që kishin flokë më të shkurtër para karantinës, të cilat më pas janë rritur për shkak të mungesës së takimeve në sallonet e bukurisë

Pavarësisht, nuk mund të mohohet se modelet e gjata të flokëve janë një nga modelet më të përjetshme që mund të zgjidhni, ato duken përrallore, pavarësisht nga lloji i flokëve ose ngjyra, dhe mund të modelohen në një mori mënyrash.

Më poshtë gjeni disa nga stilimet më të bukura të stilit “lob”:

/Telegrafi/

Leave a Reply