Si të vishni taka të larta pa dhimbjen që ju shoqëron

0
40

Taka është mishërimi i feminitetit dhe pavarësisht se si e vishni, qoftë në sandale, çizme apo taka klasike, ju dukeni më e gjatë, më mbresëlënëse.

Por, sepse çdo monedhë ka dy anë, takat e larta krijojnë një problem në shumë këmbë. Sidoqoftë, ka gjëra që mund të bëni për të shmangur dhimbjen dhe për të mos qëndruar të dehur në karrige tërë natën.

Këshilla nr. 1? Shmangni thembra të holla nëse takat tuaja të larta ju dhembin. Ju duhen thembra të trasha të bëra nga materiale elastike për të thithur presionin dhe për të lehtësuar tensionin.

E njëjta gjë vlen edhe për thembrën, sa më e trashë aq më mirë këtu. Të Stiletto-taka nuk është për ju. Rregulli thotë ose thembra më e lartë dhe e trashë ose madhësi e hollë dhe e mesme, 6-7 pikë më së shumti.

Rripi i kyçit të këmbës ose kyçit të këmbës është gjithashtu i dobishëm pasi ato mbajnë këmbën më fort. Këmba më e ngushtë dhe më e mbuluar është se këpuca, aq më e qëndrueshme është përshtatja.

Nëse këto nuk funksionojnë, atëherë provoni një taban të veçantë silikoni.

Leave a Reply