Pesë trende të kapelave në të cilat ia vlen të investoni

0
42

Ndërsa temperatura fillon të bjerë, rrobat tona priren të bëhen më të mëdha vazhdimisht.

Si përfundim, ne arrijmë në një ditë ku jemi të kompletuar me pesë shtresa të ndryshme rrobash.

Por, një hile që gjithmonë na ndihmon ta bëjmë një veshje vjeshte apo dimri më të lezetshme dhe elegante? Shtimi i një kapele argëtuese, pavarësisht nëse është një beretë e tipit serialit “Emily in Paris”, apo e njëjta që keni pasur për vite me radhë.

Në rast se koleksioni juaj ka nevojë për një azhurnim, më poshtë gjeni pesë ide që mund t’i përdorni si inspirim:

BERETË

KAPELË KLASIKE

KAPELË BEJSBOLLI

KAPELË NË FORMË KOVE

KAPELË “PAGEBOY”

Leave a Reply