Për flokë në gjatësi mesatare: 10 modele që duhet t’i provoni

0
482

Mbi ose nën supe, flokët në gjatësi mesatare kanë më shumë se tri vite që qëndrojnë si një nga modelet e preferuara. Lehtësisisht të stilueshëm, këto modele duken mirë pothuajse përherë. Ja për çfarë e kemi fjalën:

1. Fundet e kthyera

Për flokë në gjatësi mesatare: 10 modele që duhet

2. Të hedhura pas

Për flokë në gjatësi mesatare: 10 modele që duhet

3. Onde dhe të kapura topuz

Për flokë në gjatësi mesatare: 10 modele që duhet

4. Onde Hollywood-iane

Për flokë në gjatësi mesatare: 10 modele që duhet

5. Baluke dhe topuz

Për flokë në gjatësi mesatare: 10 modele që duhet

6. Të ndara në mes + onde

Për flokë në gjatësi mesatare: 10 modele që duhet

7. Look-u i lagur

Për flokë në gjatësi mesatare: 10 modele që duhet

8. Topuzi si balerinë

Për flokë në gjatësi mesatare: 10 modele që duhet

9. Të mbledhura me kapëse

Për flokë në gjatësi mesatare: 10 modele që duhet

10. Bishti me “flluska”

Për flokë në gjatësi mesatare: 10 modele që duhet

Leave a Reply