Nëse dëshironi të keni thonj të fortë provoni këshillën në vijim

0
47

Krejt çfarë duhet të bëni është ta shtypni një thelb të hudhrës dhe me të t’i fërkoni thonjtë, ta mbani rreth gjysmë ore e më pas t’i lani duart.

Në mënyrë që sa më lehtë ta hiqni aromën, e aplikoni pak limon dhe me të i fërkoni duart. Kjo perime e popullarizuar i forcon thonjtë. Mund ta bëni edhe një regjenerues për forcim dhe rritje më të shpejtë të thonjve, gjithashtu nga hudhra.

RECETA:

E preni imët një thelb të hudhrës dhe e qitni në llak pa ngjyrë për thonj. Lëreni që të qëndrojë 48 orë. Çdo të dytën ditë i lyeni thonjtë me të. mos i hiqni shtresat për 4 ose 5 herë. pas herës së pestë e hiqni shtresën dhe filloni përsëri me lyerje. Pas 2 ose 3 javëve do të jeni të kënaqura me rezultatin. Receta është e vërtetuar, ka paksa një aromë më intensive të hudhrës, por ajo zhduket shpejtë.

Leave a Reply