Lyerja e flokëve në formën e shkëlqimit që na jep plazhi, trendi për verë

0
27

Ndërsa duket shumë e mundshme që të jeni në një plazh së shpejti, flokët me shkëlqim të pushimeve janë këtu për t’ju dhënë të njëjtat ndjenja pozitive si ato të rregulluara te parukieri.

Flokët me shkëlqim si në pushime kanë të bëjnë vetëm me dhënien e flokëve tuaj një atmosferë të bukur të përqafuar nga dielli, edhe nëse keni qenë brenda për pjesën më të madhe të një viti.

Është një ndryshim delikat, por bën një ndikim të madh dhe është një mënyrë e shkëlqyeshme për tu përgatitur për motin më të ngrohtë përpara.

Sipas Nicole Tabloff, një koloriste që shpiku termin, flokët me shkëlqim si në plazh janë perfekte për të gjitha llojet e flokëve dhe funksionojnë si në flokë të virgjër ashtu edhe në të lyer.

Në thelb, ai përbëhet nga theksime delikate dhe një shkëlqim i ngrohtë që shton shumë dimensione dhe shkëlqim – dhe ju bën të dukeni sikur keni kaluar një javë në plazh.

Lëvizni më poshtë për të parë disa nga rregullimet tona të preferuara:

Leave a Reply