Kjo hile po i jep veshjeve tona dimërore një jetë të re

0
144

Nga koleksioni i Emilia Wickstead në vitin 2018 te Chanel 2020, gjatë viteve të fundit projektuesit nga Londra në Paris kanë përqafuar jakën e madhe.

Duke ardhur në një larmi formash dhe madhësish – jakë e vogël dhe e rrumbullakosur, maja e mprehtë, stili i viteve ’70 – jaka e veçantë është bërë ngadalë një element kryesor i koleksioneve bashkëkohore brenda dhe pas sfilatave.

Mund të zgjidhni atë lloj i cili më shumë i përshtatet veshjeve dhe stilit tuaj.

Veshjet me këto lloj jakash mund t’i përdorni në dalje të veçanta mbrëmjeve dhe gjatë ditës kur thjesht po bëni një shëtitje, janë të përshtatme për çdo rast.

Më poshtë gjeni disa nga jakat më të bukura dhe si mund t’i kombinoni disa prej tyre:

Leave a Reply