Kjo është ngjyra me stil për veshjet e këtij dimri!

0
60

Trendi absolut i këtij viti për dizajnet e brendshme dhe veshjet ka qenë ngjyra e bardhë me gjithë nuancat e saj.

Ndryshe nga ç’mund ta mendoni, ngjyra e bardhë nuk kërkon as kohë të ngrohtë dhe as pranverë për t’u veshur dhe kombinuar siç duhet.

Mjafton të zgjidhni gjërat e duhura!

Xhinset e bardha, një golf i tillë kombinuar me një beretë a kapuç janë gjithashtu një super ide për të përballuar me elegancë të ftohtin e janarit.

Nëse jeni të frymëzuar, por kishit nevojë për ide kombinimesh hidhni një sy më poshtë:

Leave a Reply