Këto janë modelet e reja të çantave për 2020-ën

0
79

Në një sezon ku çantat zbritën në pasarelë me një mori formash, ngjyrash dhe stilesh, nuk ka pasur kurrë më shumë se kaq mundësi në dispozicion të konsumatorit.

Bukuria e një çantë të shkëlqyeshme është se nuk duhet të mendoni dy herë për të; thjesht kapeni atë dhe kombinojeni. Këtë vit nuk ka më çanta të vogla jo funksionale por vetëm modele të reja:

Çantat rreth: Një siluetë rrethore është forma e re e re për këtë vit.

Zinxhirët: i pamë dhe në modën e re të këpucëve dhe tani vijnë dhe tek çantat në mënyra të ndryshme.

Çantat pa formë: Nuk kanë nevojë për shumë kombinimë pasi shkojnë me gjithçka.

Vitet 70: do t’i shihni kudo pasi ato janë kaq të gjithanshme dhe të bollshme.

Leave a Reply