Këto janë këshillat për manikyr të përsosur

0
19

Jennifer Lopez ka zbuluar fshehtësinë e saj për të pasur thonj të fortë. Dhe, besoni apo jo, bëhet fjalë për vajin e arganit, transmeton 04 Online.

Pilingu

Pikërisht sikurse dhe fytyrën tuaj që e bën të butë si të foshnjës, vaji i arganit nga sipërfaqja e thoit tuaj heq të gjitha mangësitë.

Shkëlqimi

Ana e butë e gërryerjes së thoit “fshin” shenjat e vrazhda dhe përgatit thonjtë për aplikim më të lehtë dhe jetëgjatësi më të gjatë të llakut. HIDRATIMI Furnizoni thoin tuaj me nutrientët e domosdoshëm, duke forcuar thonjtë me serum nga vaji i kokosit dhe vajin nga thelbi i kajsisë.

Detoksi i thonjeve

Lejoni thonjve që të marrin frymë midis aplikimit të xhelit dhe tretmanit për rikuperim. Gjatë kësaj periudhe mund të aplikoni serum për mbrojtje dhe hidratim të pllakave të thoit.

Leave a Reply