Këto bizhuteri do të jenë në modë për 2020-n

0
88

Si do të jenë bizhuteritë dekadën e re? Në vitet e shkuara pamë bizhuteri të tipit: Chocker; bizhuteri të hedhura prapa kur kemi fustane të hapura, apo ato që ngjajnë si vintage dhe thesare të trashëguara. Këtë vit por dhe këtë dekadë të re do duhet të ndryshoni dhe të zgjidhni:

Zinxhirë të mëdhenj: ka disa kohë që e shohim si trend por në 2020 do të arrijë kulmin. Qoftë si byzylyk apo varëse ky zinxhir do të përdoret në masë

Bizhuteritë me vlerë: nuk ka se si të ikin nga moda bizhuteritë e trashëguara. Unazat dhe varëset “pa kohë” do të duken gjithnjë bukur në veshët duart dhe qafën tuaj.https://www.instagram.com/p/B6bQQBEjPm7/embed/captioned/?cr=1&v=12&wp=540&rd=https%3A%2F%2Fwww.the-living-media.com&rp=%2Fnews%2F36117%2Fme-siguri-qe-nuk-e-prisnit-keto-bizhuteri-do-te-jene-ne-mode-per-2020-n#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A1690.270000000055%2C%22ls%22%3A1112.6249999997526%2C%22le%22%3A1345.0199999997494%7D

Bizhuteritë super të mëdha: Vathët e mëdhenj do të bëjnë ndryshimin në veshjen tuaj nëse jeni minimalit dhe ju pëlqen që të bini në sy me anë të aksesorëve që vini.https://www.instagram.com/p/B2LM05tAWaH/embed/captioned/?cr=1&v=12&wp=540&rd=https%3A%2F%2Fwww.the-living-media.com&rp=%2Fnews%2F36117%2Fme-siguri-qe-nuk-e-prisnit-keto-bizhuteri-do-te-jene-ne-mode-per-2020-n#%7B%22ci%22%3A1%2C%22os%22%3A1699.200000000019%2C%22ls%22%3A1112.6249999997526%2C%22le%22%3A1345.0199999997494%7D

 Varëset e mëdha ngjitur pas qafës: nëse vitin e kaluar lam pas vënien e më shumë se 2 varseve tani mjafton të zgjidhni vetëm një por ajo të bie në sy sa për 100!

Leave a Reply