Katër stampime të lezetshme që ju duhen patjetër në gardërobën tuaj

0
44

Nëse jeni një minimalist i fortë, mund të dëshironi të mos i shikoni stampimet e përzgjedhura.

Por, të gjithë kemi nevojë për pak stimulim vizual herë pas here, dhe kur bëhet fjalë për veshjet, nuk ka më mirë sesa goditjet e rënda grafike të këtij sezoni.

Ky nuk është formacioni juaj i zakonshëm i luleve dhe pikave, sepse 2021 ka sjellë trende plotësisht marramendëse. Fatmirësisht, ka shumë alternativa që mund t’i provoni deri sa të arrini te ajo që juve ju përshtatet më së miri.

Nëse keni nevojë për inspirim ju mund të ndiqni Paloma Wool, e njohur si mbretëresha e stampimeve grafike, qofshin ato shumëngjyrëshe, rrotullime të mëdha ose spirale dinamike.

Këto printime nuk dështojnë kurrë të vendosin një buzëqeshje në fytyrën tuaj, pavarësisht nga stili personal.

Shkoni më poshtë katër nga këto trende të lezetshme:

VORBULL

KUADRATE

VALË-VALË

LULE ABSTRAKTE

Leave a Reply