Idetë për manikyrin që do të dëshironit t’i provoni menjëherë

0
97

Pasi keni pasur kohë të mjaftueshme për të hulumtuar në rrjete sociale gjatë karantinës për dizajnin e preferuar, tani është koha ta realizoni.

Ka shumë lloj dizajnësh nga franceze deri tek ngjyra e bardhë ose ato me ngjyrat e ylberit, të cilat sjellin gjallëri dhe humor.

Pavarësisht nëse planifikoni të provoni vetë apo të vizitoni sallonin e bukurisë këto ide janë mjaft praktike.

Disa nga trendet janë të dedikuara për vjeshtën, por është në rregull të filloni tani, pasi do jeni një hap para me trendet.

Disa nga idetë më të bukura i gjeni më poshtë:

Leave a Reply