Ide grimi për festat e fundvitit (FOTO)

0
75

Është koha për pak shkëlqim, pas një viti plot me zymtësi!

Edhe pse këtë vit ka ndryshuar dukshëm mënyra se si grimohemi, festat e fundvitit na japin mundësinë të luajmë me ngjyra dhe forma.

“Këtë sezon, gjithçka shkon. Shfrytëzoni maksimalisht faktin që Zoom është shumë falës në detaje dhe me të vërtetë eksperimentoni”, thotë artistja e famshme e grimit Nikki Wolff.

Ngjyra e kuqe dhe e gjelbër si gjithmonë janë ato më të përdorurat kur bëhet fjalë për festat e fundvitit.

Më poshtë gjeni disa nga idetë më të bukura të grimit që mund t’i realizoni për festa:

Leave a Reply