Grimi dhe modelimet më të mira të flokëve

0
26

Është mbajtur për të 93-tën herë me radhë mbrëmja e ndarjes së çmimeve “Oscars 2021”.

Ceremonia kishte një kod veshjeje me prirje zyrtare për të gjithë të pranishmit, por fatmirësisht, grimi dhe stilimet e flokëve kishin liri të plotë.

Rezultati përfundimtar: pamjet më të mira që mund t’i imagjinonim ndonjëherë sa i përket fushës së bukurisë.

Një nga befasitë më të mëdha të mbrëmjes ishte transformimi i bukur i flokëve të Halle Berry.

Më poshtë, flokët dhe grimi më i mirë që shoqëron të gjitha pamjet magjepsëse në “Oscars 2021”:

Flokët

Grimi

Leave a Reply