Dhjetë ngjyrat më të mira verore të flokëve që duhet të provoni

0
33

Zakonisht rreth kësaj periudhe të vitit, ju jeni të zëna duke vendosur për ngjyrën e re të flokëve tuaja, por këtë vit është pak më ndryshe.

Me kaq shumë sallone bukurie të mbyllura dhe të tjera që rihapen me kufizime, mund të pyesni veten nëse trendet e flokëve për verën e vitit 2020 janë, të anuluara.

Por nëse të gjitha trendet e reja shfaqen në Instagram-in dhe TikTok-un tuaj janë tregues që njerëzit janë më të interesuar se kurrë për të eksperimentuar me flokët e tyre, transmeton Telegrafi. Sipas stilistes së famshme Rita Hazan, sa herë që ka një ndryshim të madh në jetën tuaj, ngjyra e flokëve tuaja është pjesë e ndryshimeve pasi ndihmon në qetësim.

Nëse keni vendosur për të bërë një ndryshim mund të inspiroheni nga fotot më poshtë:

Leave a Reply