“EKO Pastrimi” vullnetarisht dezinfekton të gjitha pikat statike të Policisë së Kosovës në Suharekë

0
430

Kompania tashmë e suksesshme e deznifektimit, dezinsektimit dhe deratizimit nga Suhareka, “EKO Pastrimi” edhe përkundër shumë aktiviteteve në terren, është duke vazhduar edhe me humanitetin e saj.

Dje, ajo ka dhuruar një donacion për QKMF-në në Suharekë një portë dezinfektuese në vlerë prej 2500 eurove. Por, jo vetëm kaq.

Ditë më parë ka bërë dezinfektimin e të gjitha pikave statistike të Policisë së Kosovës në këtë komunë./04 Online

Leave a Reply