E kanë ofenduar shumë keq, Arbër Hajdari e mbron: Kjo është Kiara që do Luizi, boll me fushata

0
245

Si avantazh për liderin e shtëpisë, Kiarës iu dha e drejta për informacion nga jashtë. Kiara nuk e priti mirë këtë informacion.

Arbana, Zhaklina dhe Arbër Hajdari i kanë thënë se duhet të marrë këtë anën pozitive. Arbëri tha se ka bërë gabime që ndodhin në çdo çift.

Ai tha:
Kjo është Kiara që do Luizi. Mos e gjykoni. Mos bëni fushtata ta ofendoni.

Gjithashtu Kiarës u përmend edhe ish i dashuri, Butrint Ymeri.

Leave a Reply